Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de mai jos se refera la inscrierile in cadrul site-ului euprivacy.org si participarea la cursurile si evenimentele prezentate pe acest website.
Cursurile si evenimentele prezentate pe euprivacy.org sunt oferite de Progemisoft srl in colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României.
Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile inscrierii si participarii la cursurile noastre, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.
In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0753 964 391.
Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe euprivacy.org, cursantul se inscrie la cursurile sau evenimentele care figureaza in programa societatii, si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neinregistrarea inscrierii, dat fiind faptul ca societatea noastra nu poate contacta cursantul.

Cum ma inscriu online:
Inscrierea se face completand formularul “inscrie-te”, “inregistrare” sau apasand pe butonul de “inscriere-te” amplasat in partea dreapta a paginii de prezentare a fiecarui curs sau eveniment, sub detaliile despre curs. Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: domeniu, lector (CV), data de incepere (perioada derulare), frecventa,  virsta minima cursant, taxa de curs, loc de desfasurare si numar maxim de locuri la curs (unde este cazul). Pentru a va inscrie la un curs sau un eveniment organizat de societatea noastra trebuie sa completati campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Pretul cursurilor:
Toate preturile afisate pe site sunt in RON si nu contin TVA. Locurile la cursuri si evenimentele de pe site-ul euprivacy.org sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs.

Modalitati de plata:

Plata in cont
Dupa inscrierea la curs si confirmarea datelor de inregistrare, urmatorul pas este achitarea taxei catre societatea Progemisoft srl, avand contul deschis la Banca Transilvania, cu numarul: RO30BTRLRONCRT0208982901 . Confirmarea incasarii taxei in contul societatii  este realizata in scris (prin mail) in momentul incasarii in cont. Locul la curs sau eveniment se retine in momentul receptionarii platii in contul fundatiei.
Taxa de curs se achita integral.

Conditii de returnare a taxei de curs:
Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /eveniment) este anuntata cel tarziu cu 3 zile inainte de data de incepere / data evenimentului.
In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la curs sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea acestora inclusiv onorariul lectorului si materialele de curs.

Obligatii:
Pentru a oferi informatii actualizate euprivacy.org va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi etc.
Preturile de pe site se pot modifica in functie de costurile aferente unui curs si onorariile lectorilor.
Euprivacy.org nu este raspunzatoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului declinandu-si de asemenea raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

Politica de confidentialitate:
Euprivacy.org se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Fundatia va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind programa de pe euprivacy.org.