TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii și condițiile de mai jos se referă la înscrierile în cadrul site-ului euprivacy.org și participarea la cursurile și evenimentele prezentate pe acest website.

Cursurile și evenimentele prezentate pe euprivacy.org sunt oferite de PROGEMISOFT SRL în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Pentru a avea toate informațiile legate de condițiile înscrierii și participării la cursurile noastre, vă rugăm să citiți cu atenție cele de mai jos.

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +4 0748 022 707.

Prin completarea și trimiterea formularului de înscriere ce apare pe euprivacy.org, cursantul se înscrie la cursurile sau evenimentele care figurează în programa societății, și răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greșit atrage după sine neînregistrarea înscrierii, dat fiind faptul că societatea noastră nu poate contacta cursantul.

Cum mă înscriu online:

Înscrierea se face completând formularul “înscrie-te”, “înregistrare” sau apăsând pe butonul de “înscrie-te” amplasat în partea dreaptă a paginii de prezentare a fiecărui curs sau eveniment, sub detaliile despre curs. Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să citiți cu atenție detaliile: domeniu, lector (CV), dată de începere (perioada derulare), frecvență, vârsta minimă cursant, taxa de curs, loc de desfășurare și număr maxim de locuri la curs (unde este cazul). Pentru a vă înscrie la un curs sau un eveniment organizat de societatea noastră trebuie să completați câmpurile care figurează în mesajul de înscriere.

Prețul cursurilor:

Toate prețurile afișate pe site sunt în RON. Locurile la cursuri și evenimentele de pe site-ul euprivacy.org sunt disponibile în limita locurilor existente în sala de curs.

Modalități de plată:

Plata în cont
După înscrierea la curs și confirmarea datelor de înregistrare, următorul pas este achitarea taxei către societatea PROGEMISOFT SRL, având contul deschis la Banca Transilvania, cu numărul: RO30BTRLRONCRT0208982901 . Confirmarea încasării taxei în contul societății este realizată în scris (prin mail) în momentul încasării în cont. Locul la curs sau eveniment se reține în momentul recepționarii platii în contul fundației.
Taxa de curs se achită integral.

Condiții de returnare a taxei de curs:

Returnarea taxei de curs se poate face numai dacă retragerea (anunțarea în scris a imposibilității de a participa la curs /eveniment) este anunțată cel târziu cu 3 zile înainte de data de începere / data evenimentului.

În cazul în care retragerea se face după începerea cursului, suma aferentă taxei de curs nu se returnează, deoarece locurile la curs sunt limitate și taxele reprezintă costurile pentru realizarea acestora inclusiv onorariul lectorului și materialele de curs.

Obligații:

Pentru a oferi informații actualizate euprivacy.org va realiza periodic modificări în conținutul site-ului, schimbările referindu-se la informații despre cursuri, descrieri, poze, prețuri etc.
Prețurile de pe site se pot modifica în funcție de costurile aferente unui curs și onorariile lectorilor.

Euprivacy.org nu este răspunzătoare pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului declinându-și de asemenea răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la server.